• ✔ Minimaal 1 jaar garantie
  • ✔ Laagste prijs garantie
  • ✔ Betaal na ontvangst
  • ✔ Voor 15.00 besteld morgen in huis
  • ✔ Gratis verzending vanaf 200 euro

Winkelwagen

0 item € 0,00

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Categorieën

Over ons

Winkelinventaris en Horeca groothandel ISO winkelinventaris is al ruim 20 jaar het adres voor uw winkelinventaris!
Wat begonnen is als een klein eenmanszaak is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste specialisten op het gebied van winkelinventarissen van Zuid Oost Nederland.Wij houden rekening met uw wensen en behoeften!
ISO winkelinventaris helpt u snel en professioneel bij het inrichten van uw winkel. Wij zijn importeur en distributeur van diverse merken winkelinventaris, apparatuur en benodigdheden voor supermarkten, slagerijen, bakkerijen, hotels, restaurants, cafe’s, cafetaria’s, avondwinkels en overige ondernemingen en horecabedrijven.
Naast ons groot assortiment aan “standaard” producten kunnen wij u ook diverse maatoplossingen aanbieden en eventuele bijbehorende logistieke diensten.

ISO winkelinventaris ontwerpt, fabriceert en verkoopt diverse soorten koelsystemen en stellingen, waardoor wij in staat zijn om hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aan te kunnen bieden. Het leveren van maatwerk, waarbij de wensen van de klant centraal staat, vormt voor ons het belangrijkste uitgangspunt.

 


Met meer aan 25000 artikelen voorradig en leverbaar binnen 48 uur, kunnen wij u snel in uw behoeften voorzien. Tevens bent u ook bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar vaste of mobiele winkelstellingen en rekken.
Naast onze standaard producten bieden wij u ook diverse maatoplossingen aan, heeft u speciale wensen of verzoeken? Dan kunt u altijd contact met ons op nemen voor een vrijblijvende offerte.

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige tweedehands producten, dan kunnen wij u ook van dienst zijn via onze speciale occasions website; www.2dehandswinkelinventaris.nl
ISO winkelinventaris. is STEK erkend en beschikt over een Bedrijfscertificaat F-Gassen Regeling.